Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στοίχημα: Μονόδρομος η νίκη και το 2.75!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ

Χωρίς περιθώρια και με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός για να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου.

«Μονόδρομος» είναι η επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική των Playoffs της Super League. Την Τετάρτη το βράδυ στην κατάμεστη Λεωφόρο οι «πράσινοι» θα παίξουν τα ρέστα τους, αφού μόνο με νίκη θα παραμείνουν με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου.

Το «τριφύλλι» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -6 από την ΑΕΚ, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η «Ένωση» την Κυριακή νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις χωρίς να εντυπωσιάσει και γλίτωσε τα χειρότερο λόγω της καταπληκτικής εμφάνισης του Αθανασιάδη.

 

Ο Φατίχ Τερίμ σε αγωνιστικό τομέα θα διορθώσει τις ανορθογραφίες, ενώ στο ψυχολογικό κομμάτι μας έχει αποδείξει ότι όταν έχει μπροστά του «τελικό» παίρνει άριστα. Στα «πράσινα» αποδυτήρια είναι αποφασισμένοι για νίκη- απάντηση, προκειμένου να μείνουν από τόσο νωρίς μακριά από τον τίτλο.  Η νίκη του Παναθηναϊκού κοστολογείται σε απόδοση 2.75.   

Διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Μπερνάρ είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίχτες του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα σε εκτελεστικό (2 γκολ) και δημιουργικό τομέας. Απέναντι στην ΑΕΚ θα πιάσει και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης και είναι ικανός να ταλαιπωρήσει την άμυνα της «Ένωσης». Anytime σκόρερ Μπερνάρ σε απόδοση 5.50.

Στο πρόσφατο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ απουσίασε η σκληράδα από τους «πράσινους». Οι παίχτες του Τερίμ έκαναν μόλις 6 φάουλ και δέχθηκαν μόνο μια κίτρινη κάρτα, ενώ ο Παλάσιος είδε κόκκινη επειδή απέκρουσε την μπάλα με το χέρι στην γραμμή. Η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα παίζει σε κάθε φάση στο όριο του φάουλ και η συγκεκριμένη τακτική την έχει οδηγήσει στην κορυφή. Το πλάνο δεν θα αλλάξει μέσα στη Λεωφόρο και οι φιλοξενούμενοι αμυντικά θα έχουν στο μυαλό τους στο να χαλάσουν το «πράσινο» παιχνίδι. Απόδοση 1.95 η ΑΕΚ να δει περισσότερες κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News