5 εκατ. από τον Παναθηναϊκό

5 εκατ. από τον Παναθηναϊκό

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό, αφού οι υψηλές απαιτήσεις της Κάλιαρι ίσως να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην μη υλοποίηση της μεταγραφής.

Τα πρώτα μηνύματα ήταν θετικά για τους Πράσινους, ωστόσο σε νέες συζητήσεις που είχαν, άκουσαν τα… μαντάτα από την ιταλική ομάδα που ζητά 5 εκατομμύρια για την πώληση του Κολομβιανού άσου.

[ads2]

Από τον Παναθηναϊκό πρότειναν δανεισμό με οψιόν αγοράς ή η συνιδιοκτησία, με την καταβολή 2 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος χρόνου, με την Κάλιαρι να αντιπροτείνει δανεισμό έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ και την θέσπιση υποχρεωτικής οψιόν αγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν συμφώνησε στην αντιπρόταση των Ιταλών, εντούτοις συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση σε λίγες ημέρες. Παρόλα αυτά, αν δεν μειωθούν οι απαιτήσεις της Κάλιαρι, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Ιμπάρμπο στο “τριφύλλι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News