Επιβεβαίωση για Μπατόκιο και Παναθηναϊκό - Φουλάρει το τριφύλλι

Επιβεβαίωση για Μπατόκιο και Παναθηναϊκό - Φουλάρει το τριφύλλι

O Παναθηναϊκός φουλάρει για αμυντικό μέσο με τον Πιερ Ντρεοσί να έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις μετά το ναυάγιο με τον Σισακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, το τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κριστιάν Μπατόκιο της Μπρεστ, προσπαθώντας να βρει τη «χρυσή τομή» με τη γαλλική ομάδα, για να τον «ντύσει» στα «πράσινα».

Πρόκειται για ένα όνομα που, όπως είχε γράψει το newspao.gr από τις 6 Ιανουαρίου όπως είχε γράψει το newspao.gr από τις 6 Ιανουαρίου, βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές Ντρεοσί.

Ο Μπατόκιο φέτος μετράει 13 συμμετοχές στην Μπρεστ, με την πλειοψηφία τους, ωστόσο, να είναι ολιγόλεπτες ως αλλαγή. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ουτινέζε, Γουότφορντ, Βίρτους Εντέλα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μπατόκιο αγωνίζεται στις θέσεις “8” και “6”, ενώ -κατά συνθήκη- παίζει και ως “δεκάρι”.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωσή του είχε τσεκάρει και ο Τσάβι Ρόκα το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωράει στην απόκτησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News