Νίκη... πρόκριση

Νίκη... πρόκριση

Νίκη-πρόκριση για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ γυναικών καθώς είχε την ουσία και πήρε την πρόκριση στο εκτός έδρας ματς με τον ΕΦΑΟΖ με 56-62.

Νικηφόρα ξεκίνησε το «τριφύλλι» τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο μπάσκετ γυναικών καθώς στον πρώτο του αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας (Β΄ Φάση) επικράτησε στου Ζωγράφου του τοπικού ΕΦΑΟΖ.

Ο ΠΑΟ δεν είχε στην διάθεση του την τραυματία Μόργκαν ωστόσο κράτησε το προβάδισμα από την αρχή ως το τέλος. Το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα πήραν οι Ριντ και Χιούστον που πέτυχαν από 15 πόντους ενώ η Κωτούλα πέτυχε 12 πόντους.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα : 19-22, 25-33, 43-46, 56-62

ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Καλτσίδου): Ντάρα 23(3), Βαμβακά 2, Ζουρνή 4, Κεσσέ 3(1), Στεφανίδου 6(2), Μυλωνάκη 3(1), Θεοδωρομανωλάκη 7, Κάιλα 8.
Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 15, Χελιώτη 4, Μούλη, Λύμουρα 10(2), Καλαμπάκου 6(2), Κωτούλα 12(4), Δίελα, Χιούστον 15.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη ανέφερε «Χαιρόμαστε για τη νίκη-πρόκριση που πήραμε σε ένα πολύ σκληρό ματς. Όπως είδαμε η πρεμιέρα του κυπέλλου επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις. Εμείς καταφέραμε με μέτρια εμφάνιση να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα και αυτό είναι το ζητούμενο σε τέτοιους αγώνες, ακόμα και με μέτρια απόδοση να φεύγουμε νικήτριες από το γήπεδο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News