28-08-16 Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις για το Στοίχημα

28-08-16 Κουπόνι ΟΠΑΠ, Προτάσεις για το Στοίχημα

Κουπόνι για όλα τα γούστα αυτό της Κυριακής, αφού πέρα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, στην τελική ευθεία μπαίνουν αυτά της Σκανδιναβίας και μας δίνουν επιλογές.

1342. ΑΪΚ – Χάμπαρμπι: Μεγάλο ντέρμπι μίσους στην Σουηδική πρωτεύουσα, που έχει όμως φαβορί. Η ΑΪΚ Στοκχόλμης έβαλε πλώρη για την κορυφή της βαθμολογίας και το πρωτάθλημα, όντας σε πολύ καλή κατάσταση. Λόγω έδρας έχει και το προβάδισμα για τη νίκη, που πληρώνει 1,65 στον ΟΠΑΠ και 1,85 στην Vistabet.

1605. Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν: Στην Γαλλία την παράσταση κλέβει σαφώς αυτό το ζευγάρι, με την Μονακό να θέλει να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Μόνο που οι φιλοξενούμενοι απέχουν έτη φωτός πλέον από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ είναι και πιο ξεκούραστοι την δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν θέλει και πολύ να εμπιστευτείς την Παρί Σεν Ζερμέν στο διπλό με απόδοση 1,60 στον ΟΠΑΠ και 1,75 στον Stoiximan.

1611. Τορίνο – Μπολόνια: Κλείσιμο με την Ιταλία, όπου θα εμπιστευτούμε την ενισχυμένη Τορίνο. Η «γκρανάτα» μπορεί να έχασαν στην πρεμιέρα από την Μίλαν με 3-2, όμως έδειξαν θετικά στοιχεία ειδικά από το κέντρο και μπροστά.

Φέτος έχει περισσότερες λύσεις σαν ομάδα και μπορεί να μας δώσει τον άσο σε απόδοση 1,60 στον ΟΠΑΠ και 1,75 στην Interwetten.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News