Το ξέκοψε για Ολυμπιακό ο Λοτζέσκι!

Έφτασε και ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως πλέον οι o Ολυμπιακός ανήκει στο παρελθόν.

«Προφανώς, είναι πολύ διαφορετικό. Λίγο περίεργο. Ωστόσο, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Ανυπομονώ για μια σπουδαία σεζόν».

Για στους στόχους και τις φιλοδοξίες: «Για κάθε ομάδα της Euroleague, στόχος είναι να πάμε στα πλέι οφ, στο Final Four. Προφανώς στόχος μας είναι επίσης η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τους περσινούς τελικούς: «Στους περσινούς τελικούς, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι άξιζε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στους τελικούς και άξιζε το πρωτάθλημα».

Για τον τραυματισμό του: «Νιώθω καλά τώρα. Πλησιάζω στο 100%. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έξυπνοι τώρα. Τα παιχνίδια ξεκινούν τον Οκτώβριο. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι χαζό τώρα και να τραυματιστώ. Νιώθω καλά και κάθε μέρα δυναμώνω».

Τέλος, τόνισε: «Τέλειωσαν όλα τώρα. Οι συζητήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού».

Απόψε γίνονται γνωστοί οι «32» του Champions League: Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News