Οι ατάκες του Μπουρούση για τον Πασκουάλ

Οι ατάκες του Μπουρούση για τον Πασκουάλ

[ads]
Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε την μέχρι τώρα πορεία του Τριφυλλιού ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μπορούση.

[ads2]

Είμαστε στο 3-1 μέχρι στιγμή, αφού νικήσαμε όλους τους αντιπάλους πλην της ΤΣΣΚΑ. Είχαμε τις ευκαιρίες να νικήσουμε και στη Μόσχα, αλλά χάσαμε την ευκαιρία για μία σπουδαία νίκη. Όταν έφυγε ο κόουτς Πεδουλάκης, η ομάδα έπεσε ψυχολογικά, αλλά δείξαμε τρομερό χαρακτήρα στη Μόσχα και ακολούθησαν συνεχόμενες νίκες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Έχουμε έναν νέο προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ. Κάποιοι στην Ισπανία λένε πως δεν μιλά καλά αγγλικά. Μιλά πάρα πολύ καλά αγγλικά. Ίσως έκανε κάποια μαθήματα. Όλοι θα ήθελα να έχουν έναν τέτοιο προπονητή, έμπειρο και έτοιμο. Τον ξέρω αρκετά χρόνια. Είχαμε πάιξει στην Μπάρτσα για ένα μήνα το 2005, όταν ήταν συνεργάτης του Ιβάνοβιτς. Έχω αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα πάρα πολλές φορές και πάντα είχαμε καλή σχέση. Το θετικό είναι πως στην ομάδα όλοι τα πηγαίνουμε καλά μεταξύ μας.

Είναι ωραίο που έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Ωστόσο ο στόχος είναι ίδιος: πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος, να παίζω για την ομάδα και να προπονούμε καλά. Οταν είσαι σε ξένη χώρα, δεν έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και συγκεντρώνεσαι στα παιχνίδια και την οικογένειά σου. Θέλω να συνεχίσω να το κάνω αυτό και στην Αθήνα. Να πηγαίνω προπόνηση και μετά σπίτι. Δεν θέλω τίποντα να με αποσπά. Νιώθω τιμή που έχω παίξει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Τώρα όμως είμαι εδώ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να έχω μία σπουδαία σεζόν.

Κάτι για το οποίο είμαι περήφανος ειναι πως παίζω για 15η σεζόν στην Εuroleague. Αν είμαι καλά, θα συνεχίσω να βρίσκομαι στη λίγκα για μερικά χρόνια ακόμη.

Αυτή τη βδομάδα αντιμετωπίζουμε την Εφές του κόουτς Περάσοβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκα πέρσι. Είχαμε μία σπουδαία σεζόν, με εξαιρετική επικοινωνία. Τον σέβομαι απόλυτα και με βοήθησε πολύ. Με δίδαξε πώς να δουλεύω σκληρά σε κάθε αγώνα. Θα είναι δύσκολο το ματς με την Εφές. Πρέπει να παίξουμε καλά, αν θέλουμε τη νίκη. Όλοι πρέπει να είμαστε σκληροι για να νικήσουμε στην Κωνσταντινούπολη.

Έχουμε μία νέα ομάδα με καλό προπονητή, αλλά κάποιοι από εμάς έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική Ελλάδας και αυτό βοηθά. Είναι καλό για εμάς και βοηθάμε τα νέα μέλη να προσαρμοστούν. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά και αυτό φάνηκε. Με το νέο φορμάτ, δεν προλαβαίνεις να προπονείσαι πολύ. Εμείς οι βετεράνοι προτιμάμε τους αγώνες. Αστειεύομαι. Είναι μία καλή αλλαγή, γιατί μέχρι πέρσι τέλειωνε η πρώτη φάση και ο, τι είχες κάνει εκεί δεν είχε καμία αξία. Πλέον όλα τα ματς μετράνε και κάθε νίκη είναι σημαντική.

Τέλος, πρέπει να πω πως η διαφήμιση της Euroleague ήταν αστεία. Πολλοί με ρωτάνε γιατί χόρεψε ο Βασίλης και όχι έγω. Εγώ τους απαντώ ότι αυτό συνέβη επειδή είναι καλύτερος χορευτής.

Δείτε το προγνωστικό που σας προτείνουμε για σήμερα με απόδοση 3,90, με ένα κλικ στο …..Προγνωστικό της Ημέρας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News