Ο νέος Παναθηναϊκός του Πασκουάλ

Η νίκη του Παναθηναϊκού σε κλικς (pics)

[ads]

Αν και ο Τσάβι Πασκουάλ είχε μόλις δύο προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της Γερμανίας με την Μπάμπεργκ είδαμε κάποιους από τους τρόπους που θα ακολουθήσει ο Ισπανός.

Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού έβγαζε ενέργεια, κάτι που θέλει να δει ο Πασκουάλ, ενώ έβρισκε πολλές λύσεις επιθετικά.

[ads2]

Ο Ισπανός ξέρει ότι ο Εξάστερος έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν από την περιφέρεια, κάτι που είδαμε να εκμεταλλεύεται με πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού να εκτελούν πολλές φορές χωρίς πίεση.

Η αθλητικότητα των «πρασίνων» είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα της ομάδας το οποίο θα χρησιμοποιήσει προς όφελος του ο Πασκουάλ όπως είδαμε και στο χθεσινό παιχνίδι.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η πίεση που πήρε από τον Καλάθη και τον Παππά κάθε φορά που ο αντίπαλος προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί συνέχεια να χαλάσει τις επιθέσεις που δεχότανε από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Ταμείο με τον Παναθηναϊκό. Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News