"Ζεστάθηκε" ο κόσμος

"Ζεστάθηκε" ο κόσμος

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναικός κόντρα στον Κόροιβο και όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ επιβράβευσαν τους παίκτες με ζεστό χειροκρότημα.

Για πρώτη φορά φέτος ο “Έξάστερος” αγωνίστηκε μπροστά στον κόσμο του σε αγώνα πρωταθλήματος. Το έργο ήταν φαινομενικά εύκολο, αλλά τον κόσμο τον κέρδισε και η εμφάνιση με την οποία προήλθε το 96-65. Ο Παναθηναικός “έβγαλε” όρεξη και ενέργεια και καθάρισε το ματς από νωρίς.

[ads2]

Το ροτέισιον αποτελούσε επιτακτική ανάγκη στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια για την Ευρωλίγκα μέσα σε δύο μέρες. Την Τετάρτη (26/10) φιλοξενείται από τη Μπάμπεγκ στη Γερμανία, στο παιχνίδι που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ο Πασκουάλ και την Παρασκευή (28/10) υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε ο Πατ Καλάθης(20.37), ο Μποχωρίδης(23.07) και ο Χαραλαμπόπουλος(22.23). Στον αγώνα πήρε 7 λεπτά και ο Μιχάλης Λούντζης.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Τσάβι Πασκουάλ, όπου καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Η παρουσία του, η συμμετοχή πολλών νέων απόψε και η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στη Μόσχα αναγνωρίστηκαν από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χειροκρότησαν την ομάδα στο τέλος του αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News