Δεν έπεισαν οι... ρεζέρβες

Δεν έπεισαν οι... ρεζέρβες

Δεν πήραν την ευκαιρία οι παίκτες από τον Στραματσόνι και ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό.

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Ελευσίνα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

[ads2]

Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές με ελάχιστα λεπτά στα πόδια τους αλλά και πιτσιρικάδες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν και αυτοί στην φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός έδειξε τις προθέσεις του για την τριάδα της άμυνας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, έχοντας στο βασικό σχήμα τους Μολέδο, Ιβανόφ και Σάμπα, ενώ είδε τον Βιγιαφάνιες να κάνει τα πάντα (ασίστ και γκολ) στο γήπεδο στο 2-2 με τον Πανελευσινιακό.

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης (54’ Στεριώτης), Κωνσταντινίδης (65’ Δημόπουλος), Ζέλιος (54’ Γραικός), Τσούπρος (86’ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86’ Μπρέμπος), Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης (74’ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας (65’ Κασνέτση), Σταματάκης (65’ Ιοδρανίδης), Ταμπάκης (54’ Ναούμ), Κωστόπουλος (54’ Αγγελούδης).

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδημος (87’ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46’ Αγγελόπουλος), Σάμπα (62’ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης (46’ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (68’ Πίσπας), Ρινάλντι (83’ Σερβιλλάκη), Π. Βλαχοδήμος (79’ Παπανικολάου).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News