Οι ατάκες Πρίντεζη για Διαμαντίδη...

Οι ατάκες Πρίντεζη για Διαμαντίδη...

Οι απίστευτες ατάκες του Γιώργου Πρίντεζη για τον Δημήτρη Διαμαντίδη…

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη και στη μεγάλη γιορτή που ετοίμασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο φινάλε της καριέρας του.

[ads2]

«Ήταν πάρα πολύ όμορφο αυτό που έγινε για τον Δημήτρη και του άξιζε. Τόσο για τον τρόπο που αγωνίστηκε, γι αυτά που προσέφερε στον Παναθηναϊκό, για τις επιτυχίες που είχε, όσο και για τον χαρακτήρα του, καθώς ήταν πάντα σεμνός και του άρεσε να κρατά χαμηλούς τόνους. Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ.

Σαν φίλαθλος που του αρέσει το μπάσκετ, αλλά και σαν φίλος του, προσωπικά, στεναχωρήθηκα, αλλά σαν αντίπαλος… όχι», τόνισε και κατέληξε: «Είναι πολύ μακρινό για να σου απαντήσω αν έχω σκεφτεί κάτι ανάλογο για τον εαυτό μου. Εγώ δεν είμαι Διαμαντίδης και δεν ξέρω αν θα μου άξιζε κάτι ανάλογο, να γινόταν όλος αυτός ο ντόρος, αντικειμενικά».

Ώρα για ταμείο: Στο 2.25 η Εθνική μας! Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News