Στοίχημα Champions League Τριάδα 24-08-16

prognostika-champions-league

ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη: το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους Δανούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ και εμπειρία αλλά και ποιοτικό ρόστερ διαθέτει και οπωσδήποτε τα πάντα είναι ακόμη ανοιχτά. Το ματς αναμένεται να είναι κλειστό, με τους γηπεδούχους  να επιδιώκουν όπως με τη Ρόζενμποργκ να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, αφού όμως πρώτα διασφαλίσουν τα νώτα τους. Πιστεύω ότι η Κυπριακή ομάδα μπορεί να φτάσει στη νίκη που ίσως να σημάνει και πρόκριση και θα πάω με αυτόν τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται σε αρκετά καλές τιμές.

Ροστόφ – Άγιαξ: οι γηπεδούχοι μας έδειξαν την ποιότητά τους στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Άντερλεχτ και τώρα απλά την επιβεβαίωσαν, αφού με ένα αρκετά μεστό παιχνίδι στην Ολλανδία κατάφεραν και πήραν την ισοπαλία με 1-1 και τώρα έχουν αυτοί το πάνω χέρι για την πρόκριση. Ο Άγιαξ δεν είναι η ομάδα φόβητρο και τον έχουμε δει σε όλους τους αγώνες του μέχρι στιγμής να έχει μια μεγάλη αστάθεια στην άμυνα και να δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Οπότε η επιλογή του γκολ-γκολ μοιάζει αρκετά καλή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το δεδομένο ότι ο Άγιαξ έτσι κι αλλιώς χρειάζεται να σκοράρει αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση.

Σάλτσμπουργκ – Ντ. Ζάγκρεμπ: ανοιχτό ζευγάρι όσον αφορά την πρόκριση με το σκορ του πρώτου αγώνα να δίνει μεν ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, χωρίς πάντως να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα περάσουν εύκολα στην φάση των ομίλων. Οι Κροάτες μπορεί να μην είχαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ματς, όμως είναι έμπειρη ομάδα και πολές φορές αγωνίζονται καλύτερα εκτός έδρας απ’ ότι εντός. Οπότε προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το Over να προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και να αποτελεί την βασική επιλογή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News