Ανακοινώθηκε ο Τζόρτζεβιτς

Ανακοινώθηκε ο Τζόρτζεβιτς

Οι Βαυαροί θα είναι η νέα ομάδα του Σέρβου προπονητή, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σερβίας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπάγερν, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και ανακοινώθηκε επίσημα από το «συγκρότημα» του Μονάχου, έπειτα από την θητεία του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

[ads2]

Μάλιστα, ο γιος του Σέρβου, πρώην, προπονητή της Μπάγερν Μάρκο, που είναι εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, υποστήριξε: «Παρακολουθώ την καριέρα του Σάσα εδώ και καιρό. Υπήρξε σπουδαίος παίκτης και τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες προπονητές της νέας γενιάς. Επίσης έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και πιστεύω πως θα ταιριάξει απόλυτα με την Μπάγερν».

Από την πλευρά του, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέφερε: ««Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Μπάγερν και που θα συνεχίσω τη δουλειά του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Έχουμε μια μακρά σχέση, ήμουν αρχηγός στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας. Ήταν πάντα ένας δάσκαλος και ένα πρότυπο και όλα αυτά τα χρόνια ανταλλάσσαμε ιδέες για το μπάσκετ. Ξέρω καλά πόσο σοβαρό είναι το πρότζεκτ της Μπάγερν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ως τώρα στελέχωση της ομάδας, ο Μάρκο Πέσιτς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Απομένει η απόκτηση δύο παικτών για να κλείσουμε το ρόστερ και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News