Ο Νάνο... γλέντησε τον βοηθό του Στραματσόνι

Ο Νάνο... γλέντησε τον βοηθό του Στραματσόνι

Ιταλία και Γερμανία κοντράρονται απόψε για μια θέση στα ημιτελικά, με τον Ισπανό μπακ να εκφράζει στον βοηθό του Στραματσόνι την… επιθυμία του για αποκλεισμό της ομάδας που έβγαλε εκτός συνέχειας τη χώρα του.

Καθημερινά στην Ολλανδία, ένα από τα θέματα συζήτησης είναι φυσικά και το Euro, με τις πλάκες να είναι συχνές ειδικά ανάμεσα στους ξένους που είχαν ή έχουν ακόμα ομάδες που τους εκπροσωπούν στη διοργάνωση.

[ads2]

Ο σημερινός προημιτελικός της Γερμανίας με την Ιταλία έδωσε αφορμή για συζητήσεις μιας και όλο το προπονητικό τιμ συν τον Μέστο περιμένουν με αγωνία αυτό το παιχνίδι. Βρήκαν ωστόσο «εχθρό» στο πρόσωπο του Νάνο, λόγω του αποκλεισμού της Ισπανίας από τους Ιταλούς.

Ο Ισπανός μπακ έπιασε την κουβέντα με τον βοηθό Ρομπέρτο Μούτσι για τον βραδινό αγώνα και ήταν κατηγορηματικός: «Γερμανία» του είπε με… νόημα, κάνοντας και χαρακτηριστική χειρονομία!

Leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News