Κακά μαντάτα για Εξάστερο!

Κακά μαντάτα για Εξάστερο!

Δυστυχώς για τις ομάδες τα μαντάτα που έρχονται από τη Βαρκελώνη μόνο ευχάριστα δεν είναι. Αντιθέτως μάλιστα προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια στο άκουσμα τους!

Η Ευρωλίγκα αν και είχε δεσμευτεί πως τα έσοδα των συλλόγων θ’ αυξηθούν κατακόρυφα φαίνεται να μην εφαρμόζει το σχέδιο το οποίο οδήγησε στη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τα κορυφαία κλαμπ.

[ads2]

Σύμφωνα με πληροφορίες τα έσοδα της Ευρωλίγκας αυξήθηκαν από τα 20 στα 30 εκατομμύρια εκ των οποίων το 1,5 εκ. προορίζεται για το Eurocup, άρα στα ταμεία της παραμένουν 28,5εκ!

Άρα, η συνολική αύξηση αγγίζει το 42%! Παρόλα αυτά και παρά τις αρχικές δεσμεύσεις στις ομάδες το ποσό που θα δοθεί αυξάνεται μόλις 17%! Αν μη τι άλλο μια εξέλιξη που προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό αλλά και στον Ολυμπιακό καθώς οι αιώνιοι θεωρούσαν δεδομένη μια μεγαλύτερη αύξηση εσόδων. Ευχή όλων είναι η Ευρωλίγκα ν’ αναθεωρήσει την ύστατη ώρα τις …φρέσκιες απόψεις της και να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News