"Την… ψυχή που βγάζει η Λεωφόρος δεν την έχει κανένα άλλο γήπεδο"

"Την… ψυχή που βγάζει η Λεωφόρος δεν την έχει κανένα άλλο γήπεδο"

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την διάρκεια της ειδικής εκπομπής του ΣΚΑΪ για την Λεωφόρο μίλησε για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού», υποστηρίζοντας πως σε ένα χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα!

Στην «τηλεοπτική γιορτή» στον ΣΚΑΪ, «ΠΑΟ… Λεωφόρος», ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της ανακαίνισης, αλλά και στο παραπάνω από μισό εκατομμύριο που έχει ήδη συγκεντρωθεί.

[ads2]

«Ελπίζουμε μέχρι το Φθινόπωρο η πρώτη φάση να έχει ολοκληρωθεί. Μετέπειτα, τέτοια εποχή του χρόνου ελπίζουμε να έχουμε τελειώσει με την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα όμορφο γήπεδο να την αντιπροσωπεύει. Την… ψυχή που βγάζει η Λεωφόρος δεν την έχει κανένα άλλο γήπεδο. Πουθενά αλλού, δεν διεγείρονται συναισθήματα, ανάλογα με αυτά που βγάζει η Λεωφόρος. Δυστυχώς μέχρι τώρα –λόγω των οικονομικών δυσκολιών- δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανακατασκευάσουμε το Απόστολος Νικολαΐδης. Οι αρχιτέκτονες και μηχανικοί που έχουν αναλάβει την μελέτη έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Θα αλλάξει εξ’ ολοκλήρου και η περιοχή των Αμπελοκήπων».

Ερωτηθείς για τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί για την ανακαίνιση της Λεωφόρου, τόνισε: «Έχουμε συγκεντρώσει περίπου 530.150 ευρώ και μέσα στη βραδιά θα έχουμε κι άλλες προσφορές»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News