Το νέο συμβόλαιο του Ζέκα με τον Παναθηναϊκό!

Το νέο συμβόλαιο του Ζέκα με τον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τον Κάρλος Ζέκα με τον Πορτογάλο μέσο να ανανεώνει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν. Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου…

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα με τον Παναθηναϊκό, καθώς εντός των προσεχών ημερών η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα καλέσει τον Πορτογάλο μέσο για να συζητήσουν το θέμα.

[ads2]

Η προσφορά του Πορτογάλου μέσου είναι δεδομένη, πρόκειται για τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας και αποτελεί μια από τις αδυναμίες του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι ευτυχής στην Ελλάδα που θεωρεί δεύτερη πατρίδα του, καθώς έχει κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, συνεπώς όλα δείχνουν πως η υπογραφή νέας συμφωνίας, διάρκειας μέχρι το 2020, είναι μάλλον τυπική διαδικασία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News