"Είναι ένας απίστευτος παίκτης, ένας ζωντανός θρύλος"

"Είναι ένας απίστευτος παίκτης, ένας ζωντανός θρύλος"

Ο Σάσα Πάβλοβιτς απθέωσε τον θρύλο Δημήτρη Διαμαντίδη και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει τον οποιοδήποτε.

Ο Σάσα Πάβλοβιτς αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Τσεντεβίτα, τονίζοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μακριά στην Euroleague.

[ads2]

Ερωτηθείς για τον Διαμαντίδη: «Είναι ένας απίστευτος παίκτης, ένας ζωντανός θρύλος. Είναι απίστευτα αυτά που έχει πετύχει στο μπάσκετ, αξίζει τα πάντα. Είναι ένας φοβερός συμπαίκτης, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Ήταν μία φανταστική στιγμή γι’ αυτόν σήμερα, και χαίρομαι που το έζησα».

Όσο για το πού βλέπει να φτάνει ο Παναθηναϊκός: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όσο προχωράμε βελτιωνόμαστε όλο και πιο πολύ. Είμαστε μία εξαιρετική ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, όμως είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους και μπορούμε να φτάσουμε μακριά στην διοργάνωση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News