"Στεναχωριέμαι που δεν ήμουν νωρίτερα με τον Διαμαντίδη"

"Στεναχωριέμαι που δεν ήμουν νωρίτερα με τον Διαμαντίδη"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αρχικά αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να παρουσιάζει χαλάρωση στα παιχνίδια των πλέι οφ.

Τρομερός για ακόμη μια φορά ο Ραντούλιτσα, ο οποίος δήλωσε… στεναχωρημένος που άργησε να παίξει στην ίδια ομάδα με τον Διαμαντίδη…

[ads]

«Ξέρουμε πώς παίζουμε και τους στόχους μας. Φυσικά θέλουμε το Final Four και το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως την χαλάρωση που παρουσιάσαμε σήμερα. Δεν μπορείς να είσαι χαλαρός στην οκτάδα» ανέφερε αρχικά ο Σέρβος σέντερ.

Σε ερώτηση για τη συνύπαρξη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απάντησε: «Ηταν θρύλος, πριν καν πάρει το βραβείο. Το να περνάω ώρα μαζί του στο παρκέ και στα αποδυτήρια, είναι απλά απίστευτο. Νιώθω υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ και στεναχωριέμαι που δεν ήμουν νωρίτερα μαζί του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News