"Το τραγικό διαιτητικό λάθος είναι άσχημο"

"Το τραγικό διαιτητικό λάθος είναι άσχημο"

Τα παράπονα του για τη διαιτησία, εξέφρασε μετά τη λήξη του ημιτελικού με την Κηφισιά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα γίνει σύντομα και πάλι πρωταγωνιστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρεόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Η κάθε ομάδα έπαιξε με τα όπλα που διαθέτει, κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

[ads2]

Δυστυχώς κρίθηκε με αυτό τον τρόπο, το τραγικό διαιτητικό λάθος είναι άσχημο για όλους. Ήταν ξεκάθαρο φιλέ από αθλητή της Κηφισιάς. Εμείς συνεχίζουμε και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κηφισιά στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ένα φάιναλ-4 μετά από πολλά χρόνια. Πριν 1,5 χρόνο η ομάδα πάλευε για τον υποβιβασμό. Αναλάβαμε την τεχνική ηγεσία της ομάδας για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Με τα ίδια όπλα, με τις ίδιες οργανωτικές δυσκολίες, καταφέραμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση πέρυσι, 5η θέση φέτος. Αυτό όμως για τον Παναθηναϊκό δεν μας φτάνει. Θέλουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και η κουβέντα στο πως θα τα καταφέρουμε αυτό έχει ξεκινήσει με την διοίκηση, η οποία είναι πολύ άξια για να το κάνει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News