Καλά κάνει ο Τζόρτζεβιτς

Καλά κάνει ο Τζόρτζεβιτς

Το γεγονός ότι η Νταρουσάφακα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης ουδόλως παρασύρει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ο οποίος γνωρίζει τις δυσκολίες και τη σημασία του αγώνα της Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό. 

Ο Παναθηναϊκός δίνει «τελικό» την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Νταρουσάφακα και παρότι η τουρκική ομάδα δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξέρει καλά πως οι «πράσινοι» δεν θα έχουν εύκολο έργο. 

[ads2]

«Δεν κοιτάζουμε το ρεκόρ των αντιπάλων μας (3-8) γιατί δεν σημαίνει τίποτα. Η Νταρουσάφακα έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια της, είναι καλή ομάδα, διαθέτει εμπειρία και τη σεβόμαστε γιατί έχει ποιότητα και ικανότητα. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας, καθώς αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα playoffs», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός. 

Ο Αντώνης Φώτσης, από πλευράς παικτών, είπε: «Ξέρουμε καλά πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στα playoffs, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Όλοι θυμόμαστε πως μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο ΟΑΚΑ. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες και παίζουν στην έδρα τους, συνεπώς είναι πιο επικίνδυνοι. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για μάχη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News