"Μας έλειψε το γκολ"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο…

Ο Αντρέα Στραματσόνι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως και από το αποτέλεσμα στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο (0-0) στη Λεωφόρο.

[ads2]

«Κάναμε το παιχνίδι μας απέναντι σε έναν δυνατό Ατρόμητο, που ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα και κάλυπτε σωστά τους χώρους. Δεν είχαμε τόσες πολλές ιδέες όσο στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε τον επαναληπτικό, που είναι πολύ σημαντικός για μας», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στην κάμερα του OTE TV.

Όσο για το αν θεωρεί τουλάχιστον θετικό ότι η ομάδα του κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, είπε: «Σε αυτές τις διοργανώσεις το πιο σημαντικό είναι να μην δέχεσαι γκολ. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη, μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά δεν ήμασταν τόσο ζωηροί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήρθαμε 0-0 και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, για την απόδοση του Λούκας Εβαντζελίστα είπε: «Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο, γιατί έρχεται από άλλο πρωτάθλημα και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έκανε καλές εμφανίσεις σε δύο κομμάτια αγώνων. Είναι ένας μέσος με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που είχαμε και μπορεί να μας βοηθήσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News