Το παίρνει πάνω του ο Σίλντενφελντ

Το παίρνει πάνω του ο Σίλντενφελντ

Ζωντανό παραμένει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ κι ο Κροάτης αμυντικός αναλαμβάνει δράση για να μπορέσει να γίνει το deal.

Οι «πράσινοι», μιλώντας με την πλευρά του Σίλντενφελντ, ξεκαθάρισαν πως ενδιαφέρονται για να τον κάνουν ξανά δικό τους και πως ο Στραματσόνι έχει δώσει το «ΟΚ», όμως υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις:

[ads2]

1. Να βρει ο ίδιος (ή ο μάνατζέρ του) την άκρη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να αποδεσμευτεί, διότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πληρώσουν λεφτά στους Κροάτες, 2. Να ρίξει κι ο ίδιος σημαντικά τις απαιτήσεις του, αν και η «κάψα» του, για να προλάβει το Euro2016, είναι τέτοια που το οικονομικό δεν θα μπλοκάρει πιθανό deal, εάν επιλυθεί η πρώτη προϋπόθεση.

Ο «Σίφο» παίρνει πλέον πάνω του το θέμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μιλήσει με την Ντιναμό για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ζητώντας να του δοθεί το πράσινο φως για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι τα επόμενα βήματα ως την επιστροφή και οι πιθανότητες παραμένουν μεγάλες. Εντούτοις, στο «τριφύλλι», για να είναι απολύτως καλυμμένοι, εξετάζουν άλλες δύο περιπτώσεις αμυντικών, που δουλεύονται παράλληλα με αυτήν του «Σίφο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News