Θύρα 13: ΠΡΟΣΟΧΗ με Λεβαδειακό

Θύρα 13: ΠΡΟΣΟΧΗ με Λεβαδειακό

Σε εγρήγορση είναι από προχθές όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και κυρίως η Θύρα 13

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» γνωρίζουν πως πολλοί είναι αυτοί που τους… περιμένουν στη γωνία και θέλουν κάθε αντίδρασή τους να είναι μελετημένη αλλά και σε κόσμια πλαίσια, έτσι ώστε να μην δοθεί το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε έκτροπο εναντίον του συλλόγου αλλά και των οργανωμένων οπαδών του.

[ads2]

Χθες γράφτηκαν κι ειπώθηκαν πάρα πολλά για τις επόμενες δράσεις της Θύρας 13, όμως, πέρα από την επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε το παραμικρό. Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» σχεδιάζουν την άψογη περιφρούρηση της παρουσίας τους στη Λιβαδειά την Κυριακή. Εκεί θα χρειαστεί μαζική παρουσία, αλλά και να μην γίνει το παραμικρό έτσι ώστε να μην δοθεί δικαίωμα νέας τιμωρίας αλλά και «λασπολογίας» σε βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Όσο για το αν υπάρξει νέα, ανάλογη με αυτή της Κουμουνδούρου, αντίδραση, οι οργανωμένοι θα ενημερώσουν σχετικά όταν ληφθούν αποφάσεις, μέσω της ιστοσελίδας τους και των συνδέσμων.

Leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News