ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ! Θέλουν και... μάρτυρα!

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ! Θέλουν και... μάρτυρα!

Την κλήση του Ουσμάν Κουλιμπαλί ως… μάρτυρα υπεράσπισης ζητά ο Ολυμπιακός, μέσω τοποθέτησης του διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά!

Να καλέσει τον Κουλιμπαλί ο αθλητικός δικαστής για την υπόθεση του αναπτήρα (που είδε όλος ο κόσμος) που έπεσε στο Πλατανιάς – Ολυμπιακός ζήτησε με τοποθέτηση του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

[ads2]

Υποστηρίζεται πως θα πρέπει ο παίκτης του Πλατανιά να τοποθετηθεί για το αν τον βρήκε κάτι και τι ήταν αυτό που σήκωσε από το χορτάρι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά: «Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο κάποιοι, με μόνο σκοπό να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Ελπίζουμε όμως ότι οι δικαστές θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ότι θα δικάσουν με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι με το τι υποστηρίζει ο κάθε βαλτός ή ευφάνταστος. Τα πράγματα είναι απλά. Κανένας “αναπτήρας” ή άλλο αντικείμενο δεν χτύπησε τον Κουλιμπαλί και σίγουρα δεν κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα η δική του ή κάποιου άλλου. Σε τελική ανάλυση ας καλέσει ο κ. Καποδίστριας τον Κουλιμπαλί να τον ρωτήσει αν τον βρήκε κάτι, τι ήταν αυτό, τι ήταν αυτό που σήκωσε απ’ το χορτάρι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News