Σενάρια για Μάρι και Εξάστερο (video)

Σενάρια για Μάρι και Εξάστερο (video)

Σε αναζήτηση ενός παίκτη για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην περιφέρεια του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αυτός μπορεί να είναι ο Τουρέ Μάρι, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην ΝΒΑ D-League με τους Texas Legends.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Τουρέ Μάρι από την ΝΒΑ D-League, σκοπεύοντας να πληρώσει το buy out του παίκτη.

[ads2]

Πιο συγκεκριμένα, η αμερικανική ιστοσελίδα “Hoopshype” αναφέρει πως οι “πράσινοι” επιχειρούν να πληρώσουν το buy out του παίκτη και να τον κάνουν δικό τους.

Κατά τη φετινή σεζόν, ο Μάρι έχει αγωνιστεί σε συνολικά 20 αγώνες έχοντας κατά μέσο όρο 14 πόντους, 6,5 ασίστ και 5,4 ριμπαουντ σε 34,8 λεπτά συμμετοχής. Έχει ύψος 1.96 μέτρα, είναι 26 ετών και μπορεί να καλύψει τις θέσεις “1” και “2”.

Μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του μέσα στο 2016 με 24 πόντους

Ο Τουρέ Μάρι πετυχαίνει νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 14 ασίστ

Ορισμένα highlights του Τουρέ Μάρι με εκτελεστικές και οργανωτικές ικανότητες

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News