Δεν είναι μόνο ο Γκίμπσον

Δεν είναι μόνο ο Γκίμπσον

Ο Παναθηναϊκός έχει απλώσει τα δίχτυα του στην αγορά με τον Τζόναθαν Γκίμπσον να μην είναι ο μοναδικός του στόχος.

Ο Γκίμπσον δεν είναι ο μοναδικός παίκτης, τον οποίο έχουν μαρκάρει οι “πράσινοι”. Και ο λόγος έχει να κάνει με το ότι δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να τον αποκτήσουν.

[ads2]

Βλέπετε, ο Γκίμπσον έχει συμβόλαιο με την Κινγκντάο, από το οποίο είναι άγνωστο ή μάλλον δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να βγει άμεσα. Και το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα παίκτη, και για να τον ενσωματώσει ενόψει των πολύ πιο δύσκολων υποχρεώσεων, που έπονται, αλλά και για να τον έχει στο ντέρμπι της 25ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ετσι, λοιπόν, στο μπλοκάκι του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι κι άλλοι παίκτες σημειωμένοι, ανάμεσα στους οποίους και ένας Αμερικάνος γκαρντ, που έχει συμβόλαιο με ομάδα, που συμμετέχει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ενας παίκτης, που επίσης δεν είναι εύκολο να μείνει ελεύθερος. Η ουσία είναι ότι το “πράσινο” σαφάρι συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα.

sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News