"Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα"

"Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα"

To σύνθημα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να γίνεται καλύτερος στο μέλλον έδωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που μίλησε και για τη μεταγραφολογία

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα επέστρεψε στους κανόνες της στην άμυνα και έφτασε στη νίκη.

[ads2]

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Άρη: «Ο Πάβλοβιτς ήταν πολύ ακριβής σε όσα δήλωσε. Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ θετικός και ασφαλής για την ομάδα μου. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είχαμε μια κακή ήττα και αντιδράσαμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αναλύσαμε το παιχνίδι με τον Αστέρα. Επιστρέψαμε στους κανόνες μας στην άμυνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, προετοιμασμένοι και κάναμε ένα καλό ματς. Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε σκληρό μπάσκετ, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα ως ομάδα, κρατήσαμε αποστάσεις, παίξαμε σκληρή άμυνα, έτσι όμως θέλαμε εμείς οι προπονητές. Έτσι κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Άρης».

Όσο για την καλή απόδοση των παικτών του στη θέση «3» και στο τι άλλαξε, είπε: «Έλα ντε! Έτσι ακριβώς! Βγείτε και παίξτε! Απλά πράγματα. Μη σκέφτεστε δεν ξέρω τι. Παίξτε μαζί, ζήστε μαζί, αναπνεύστε μαζί! Δεν είναι μπάσκετ του “εγώ”, είναι του “εμείς”. Το ‘χω ξαναπεί. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων, ό,τι κάνουμε το κάνουμε ως ομάδα».

Σε ερώτηση για τα μεταγραφικά σενάρια, τόνισε: «Υπάρχουν πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί. Τώρα δουλεύουμε με όσα παιδιά έχουμε στο ρόστερ μας και τα οποία κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε κάποια πάνω-κάτω ως ομάδα. Έχουμε προβλήματα στην περιφέρεια. Ο Παππάς είναι τραυματίας, όπως και ο Καλάθης που έπαιζε με σπασμένο δάκτυλο. Ο Μποχωρίδης επέστρεψε σήμερα. Υπολειπόμαστε σε κάποια κομμάτια. Αν πάρουμε παίκτη θα είναι σημαντική προσθήκη. Μια προσθήκη που θα πρέπει να γίνει στον κατάλληλο χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News