"Μεγάλη ευκαιρία για Καρέλη"

"Μεγάλη ευκαιρία για Καρέλη"

Ο Θανάσης Παπάζογλου αγωνίζεται στην Κορτράικ, θα βρει αντίπαλο τον Νίκο Καρέλη στο βελγικό πρωτάθλημα και αναφέρεται στα ωφέλη του διεθνή Έλληνα επιθετικού από την μεταγραφή του στη Γκενκ.

Αναλυτικά: «Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Νίκο, δεν το συζητώ. Το Βέλγιο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και η παρουσία του εδώ μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στην καριέρα του.

[ads2]

Και αν κρίνω από τη δική μου και όχι μόνο περίπτωση, οι Βέλγοι παρακολουθούν πολύ προσεκτικά του Έλληνες ποδοσφαιριστές, στέλνουν συχνά σκάουτερ για να τους δουν από κοντά και γενικότερα επιδιώκουν να ενισχύονται με παίκτες από τη χώρα μας. Η Γκενκ είναι ένας σύλλογος εύρωστος οικονομικά και πάντα υπολογίσιμος αγωνιστικά στο πρωτάθλημα, πρέπει δε να σας πω ότι η μεταγραφή του Νίκου πήρε μεγάλη δημοσιότητα.

Είναι μία ομάδα που επιχειρεί πάντα να διακρίνεται τόσο εντός των τειχών όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα πρόκειται για ένα δυνατό και σκληροτράχηλο σύνολο. Νομίζω ότι ο Νίκος θα ωφεληθεί επιπλέον, επειδή η φύση της λίγκας εδώ είναι τέτοια που ευνοεί τον γρήγορο και τεχνίτη επιθετικό, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι η μεταγραφή του είναι ένα βήμα πιο ψηλά γι΄ αυτόν, που θα του επιτρέψει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News