"Πρέπει να αντιδράσουμε"

"Πρέπει να αντιδράσουμε"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

“Είναι μια από τις βραδιές, όπου ό,τι κι αν προσπαθήσαμε, δεν δούλεψε. Ειδικά επιθετικά. Η έλλειψη επιθετικής οξυδέρκειας και αποτελεσματικότητας μας έκανε να σκεφτόμαστε πάρα πολύ ακόμη και για ό,τι κάναμε στην άμυνα.

[ads2]

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη, έβγαλαν πολλή ενέργεια οι παίκτες του. Εκμεταλλεύτηκαν τον όγκο τους, χάσαμε τις μάχες σώμα με σώμα”, είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και πρόσθεσε: “Πρέπει να σκεφτούμε πολύ κάποια πράγματα, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να αντιδράσουμε, το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να βρούμε τρόπους να επιστρέψουμε, με μία εκτός έδρας νίκη”.

“Χάσαμε κάποιες προσωπικές μονομαχίες, χάσαμε στα τρίποντα, χάσαμε στις ασίστ, κι αυτό ήταν κάτι που μας “πλήγωσε” πολύ. Φυσικά και τα ριμπάουντ δεν ήταν με το μέρος μας. Επιλέξαμε να παίξουμε με κοντό σχήμα, για να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε έτοιμος και αντέδρασε άμεσα. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι την επόμενη φορά και να αντιδράσουμε”.

Σε ερώτηση για το αν η πίεση βαραίνει υπερβολικά τους παίκτες του, απάντησε πως “ο τρόπος που παίξαμε, φαινόταν σαν κάποια παιδιά να έχουν πολλή πίεση. Δεν γίνεται όμως να σε βαραίνει τόσο, να σε κάνει να είσαι “μαζεμένος”. Είναι κάτι που είδα στα μάτια τους. Δεν απολαμβάναμε το μπάσκετ απόψε, κι αυτό φαινόταν στις κινήσεις. Ρώτησα τον Ραντούλιτσα μετά το τέλος του αγώνα γιατί ήμασταν έτσι, για να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του και μου απάντησε πως δεν ξέρει, ότι οι παίκτες δεν νιώθουν καλά. Πρέπει να αντιδράσουμε, όπως κάνουν οι άνδρες”.

Αναφορικά με την έλλειψη ενέργειας και το πως μπορεί αυτό να αλλάξει, ανέφερε: “Στα αποδυτήρια είπα ότι προπονούμαστε πιο σκληρά απ ότι παίζουμε. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Ο τρόπος με τον οποίο έχουμε δομηθεί ως ομάδα δημιουργεί προβλήματα, γιατί έχουμε δύο παιδιά που λείπουν από το ροτέισον λόγω τραυματισμού. Τρεις παίκτες κάνουν όλη τη δουλειά σε αυτό το διάστημα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε, μαζί με τους προπονητές και να είναι οι παίκτες πιο “φρέσκοι”. Αυτή είναι η δουλειά μου. Κάποιες φορές κι οι νίκες βοηθούν να μην νιώθεις τόσο κουρασμένος. Σε ένα βαθμό, όταν έχεις πολλά “πρέπει” να σε συνοδεύουν, σε επηρεάζει. Ίσως η πίεση που τους ασκείται, επηρεάζει την ψυχολογία τους. Κι εγώ ο ίδιος μιλάω πολύ. Θα πρέπει να δρούμε περισσότερο”.

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πρόσθεσε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως χάσαμε απόψε. Δεν ήταν η βραδιά μας απόψε, ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Μας έλειπε η ενέργεια. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην πορεία”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News