"Δεν είναι ιδανικό να προκρίνεσαι με μία ήττα"

"Δεν είναι ιδανικό να προκρίνεσαι με μία ήττα"

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και ψυχραιμίας στάθηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) στη Λεωφόρο.

[ads]

Αναλυτικά…

«Δεν είναι ιδανικό να προκρίνεσαι με μία ήττα στην έδρα σου. Νομίζω ότι αν το δούμε ψύχραιμα βγάλαμε τα καλά μας στοιχεία στο παιχνίδι αλλά μας έλειψε η συγκέντρωση και η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Αυτό έπαιξε ρόλο. Κάνουμε καλή προσπάθεια με το νέο προπονητή, δουλεύουμε σε πολλά διαφορετικά πράγματα και προσπαθούμε να τα βγάλουμε.

Θα συνεχίσουμε στο δρόμο με το νέο προπονητή που είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Στη φάση στο τέλος δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά, αλλά σίγουρα όλοι ανακουφιστήκαμε στο 94′ επειδή στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες καμιά φορά τιμωρείσαι. Εμείς επίσης αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα της απουσίας του κόσμου, όταν επιστρέψει στη Λεωφόρο θα δούμε πολύ ωραία πράγματα πιστεύω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News