"Να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό"

"Να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό"

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεκινήσει δυνατά και να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (14/01, 21:15), σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ επεσήμανε τα ατού του “ερυθρόλευκων” και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι “πράσινοι”, ώστε να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι και τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα αποτελείται από πάρα πολύ καλούς αθλητές, βγάζουν μεγάλη δύναμη και ενέργεια στο παιχνίδι τους και σίγουρα μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους τους. Και για να μην έχουμε και εμείς τα… ίδια θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα του αγώνα. Να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη».

Για το τι και ποιον πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι μια ομάδα που βασίζεται σε έναν και δύο παίκτες. Είναι μια ομάδα που έχει πάρα πολλές λύσεις στο παιχνίδι της και θα πρέπει να τους προσέξουμε όλους για να μην έχουμε προβλήματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News