Απολαύστε την γκολάρα του Βλαχοδήμου στην προπόνηση του ΠΑΟ (video)

Απολαύστε την γκολάρα του Βλαχοδήμου στην προπόνηση του ΠΑΟ (video)

Δείτε πλάνα από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό και φρόντισε να κλέψει την παράσταση με το γκολ που πέτυχε!

[ads2]

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παναθηναϊκός διαρκεί κάτι λιγότερα από τέσσερα λεπτά! Και είναι χορταστικό! Δεν είναι μόνο η… ποδιά του Μάρκους Μπεργκ στον Ατζαγκούν και η αντίδραση του Σουηδού επιθετικού που πανηγυρίζει σαν… παιδί! Ούτε οι… κάμψεις που παίρνουν οι παίκτες του «τριφυλλιού».

Όλα τα λεφτά είναι το γκολ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου! Ντρίμπλα, προσποίηση, άνοιγμα και η μπάλα στην κλειστή γωνία! Απολαύστε όλο το βίντεο και ιδιαίτερα το γκολ του 24χρονου μετά το 2:45.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News