«Ηθελαν να με εκνευρίσουν»

«Ηθελαν να με εκνευρίσουν»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έδειξε να θεωρεί… χρυσάφι τη νίκη επί της ΑΕΚ…

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ισως η πιο σημαντική της σεζόν. Ηταν ένα ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κερδίσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Ξεκινήσαμε την χρονιά με μια μεγάλη νίκη, μείναμε αήττητοι και πρώτοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταιθλήματος, είπε αρχικά στο basketnews.gr

[ads2]

Ο Σέρβος σέντερ του τριφυλλιού μίλησε και για την σκληρή… αντιμετώπιση που είχε από την άμυνα της ΑΕΚ κάτι που έδειξε να τον εκνευρίζει σε πολλά σημεία του ντέρμπι. «Μου έκαναν πολλά σκληρά φάουλ και αυτό ήταν η αιτία που εκνευρίστηκα κάποιες φορές. Ο στόχος τους είναι να εκνευρίσουν. Ηταν φανερό αυτό. Είναι, όμως, μέρος του παιχνιδιού και αυτό και οφείλω να το αντιμετωπίσω και να το δεχτώ».

Ο Ραντούλιτσα απέφυγε πάντως, να σχολιάσει την διαιτησία και ήταν λακωνικός και σαφής. «Δεν έχω να πω τίποτα για την διαιτησία».

Ο πράσινος πύργος έκανε την αναφορά του και στην συνέχεια, ενώ θέλησε να στείλει και τις ευχές του στον κόσμο. «Προχωράμε. Τώρα σειρά έχει άλλο ένα δύσκολο ματς, αυτό με την Μάλαγα. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News