Γι΄αυτό έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης

Αφού πήρε την ευκαιρία και στάθηκε στο ύψος του (2.17μ.) στο ματς με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τον λόγο που έμεινε στον Παναθηναϊκό και τα λεπτά που «δεν με ενδιέφεραν ποτέ».

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω να παίξω δυνατά, να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη και… ό,τι γίνει. Αυτό! Αυτή είναι η δουλειά μου. Αυτή είναι η δουλειά ενός μικρού παίκτη», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα sdna.gr ο ταλαντούχος σέντερ, που δικαίωσε τον Τζόρτζεβιτς (8π. στη νίκη του Παναθηναϊκού με 67-64) και προσθέτει για το αν περίμενε αυτή τη στιγμή:

[ads2]

«Πάντα περιμένεις κάτι. Όποτε μπαίνω στο παρκέ είμαι έτοιμος. Είτε είναι στο πρώτο δευτερόλεπτο είτε στο τελευταίο. Πάντα είμαι έτοιμος. Προετοιμάζομαι και πριν από τον αγώνα ακριβώς γι’ αυτό. Όταν μου δώσει την ευκαιρία ο κόουτς θα του αποδείξω πως η προπόνηση που κάνουμε κάθε μέρα με βοηθάει και βγάζω αυτά τα στοιχεία στον αγώνα».

Σχετικά με το ματς με την «Ένωση», ο νεαρός σέντερ τονίζει: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, όμως το ίδιο κάναμε και εμείς. Δώσαμε το 100% από θέμα ενέργειας, τα δώσαμε όλα. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη. Την πήραμε και κοιτάμε τη συνέχεια», για να υπογραμμίσει αναφορικά με το «κιτρινόμαυρο» ΟΑΚΑ:

«Το ΟΑΚΑ είναι κάτι… διαφορετικό όταν το βλέπεις από την άλλη μεριά. Αυτό δεν άλλαξε το σκεπτικό μας. Όπως είπα, εμείς θέλουμε σε όποιο γήπεδο και αν πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Παπαγιάννης και Χαραλαμπόπουλος έχουν πλέον σταθερή θέση στην «πράσινη» 12αδα και σιγά – σιγά μπαίνουν και στο «πράσινο» ροτέισιον. Τι αισθάνεται ο ίδιος ο παίκτης; Τι έχει αλλάξει σε σχέση με το καλοκαίρι; Τι συμβαίνει με τα λεπτά συμμετοχής του;

«Δεν νιώθω κάτι. Εμπιστεύομαι τον προπονητή μου, ήταν ένας από τους λόγους που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Εμπιστεύομαι όλους τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Γι’ αυτό και είμαι ακόμα εδώ. Υπήρχαν καλές προτάσεις από την Αμερική, αλλά δεν ήθελα να πάω. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό γιατί εμπιστευόμουν κάποιους ανθρώπους. Δουλεύω κάθε μέρα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στο γήπεδο», αναφέρει ο Παπαγιάννης και δηλώνει με νόημα:

«Τα λεπτά δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Δεν θα με νοιάξει καθόλου αν μπω στο πρώτο ή στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Τέλος, ζητήσαμε από τον rising star του Παναθηναϊκού την άποψή του για το επικείμενο παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα για την 2η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague (08/01, 21:45)… «Η Μάλαγα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Θα ξεκουραστούμε πρώτα, γιατί είχαμε πολλά ταξίδια, πολλούς δύσκολους αγώνες και κούραση. Θα ξεκουραστούμε, λοιπόν, θα διαβάσουμε καλά την Μάλαγα, θα δούμε στο βίντεο τι κάνει ακριβώς η ομάδα και θα πάμε να παίξουμε», υποστήριξε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News