Επιβεβαιώνουν για Εμποκού

Επιβεβαιώνουν για Εμποκού

«Ζεστό» φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εμποκού. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από το Κονγκό, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, ενδέχεται να δεχθεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση από τους «πράσινους» και να αποτελέσει παρελθόν από την Κίεβο.

Δημοσίευμα από το Βέλγιο ήρθε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εμποκού, με την εφημερίδα Het Laatste Nieuws να αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

[ads2]

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον παίκτη και πως η επίσκεψή του στις Βρυξέλλες έγινε για να δει τον αδελφό του που αγωνίζεται στην ομάδα νέων των «μοβ».

Επίσης γίνεται αναφορά και στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Super League και επισημαίνεται πως με την απόκτηση του Εμποκού οι «πράσινοι» θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News