«Kόλπο γκρόσο» με Νοτσερίνο

«Kόλπο γκρόσο» με Νοτσερίνο

Το «κόλπο γκρόσο» με τον διεθνή Ιταλό μέσο της Μίλαν Αντόνιο Νοτσερίνο κυνηγάει ο Αντρέα Στραματσόνι και παρά τις δεδομένες δυσκολίες της υπόθεσης, είναι αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους για να ντύσει στα πράσινα τον 31χρονο άσο.

Ο Νοτσερίνο φέτος βρέθηκε εκτός πλάνων του Μιχαΐλοβιτς, μετρώντας μόλις 3 συμμετοχές. Η Μίλαν προσπαθεί να «σπάσει» το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, και κάπου εκεί μπήκε σφήνα ο Παναθηναϊκός μέσω του «Στράμα».

[ads2]

Ο Νοτσερίνο έχει λαμβάνειν ακόμη ως το φινάλε της σεζόν ένα ποσό περίπου 800.000 ευρώ και αξιώνει το μεγαλύτερο μέρος του ως «αποζημίωση» για να φύγει. Η Μίλαν δεν του δίνει -προς το παρόν- τα χρήματα που ζητάει, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να του καλύψει ένα μέρος του συγκεκριμένου ποσού (περί τις 300.000 ευρώ) ως το τέλος της χρονιάς, προσφέροντάς του ένα καλό συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο (1,5 έτος συνολικά). Κλειδί στην υπόθεση είναι η στάση της Μίλαν.

Εάν οι «ροσονέρι» καλύψουν έστω το μισό απ’ το υπόλοιπο συμβόλαιο του «Νότσε» (ήτοι 400.000 ευρώ), οι πιθανότητες για τη μεταγραφή θα αυξηθούν. Επί του παρόντος, ωστόσο, οι «ροσονέρι» δεν το κάνουν και πάνω σ’ αυτό το κομμάτι έγιναν και χθες πολύωρες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μίλαν και στους μάνατζερ του παίκτη, με τον Στραματσόνι να είναι σταντ μπάι. Το θετικό είναι πως ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα, προτιμώντας τον Παναθηναϊκό απ’ την Κάλιαρι, που είναι η μόνη ιταλική ομάδα που του έχει κάνει μέχρι στιγμής πρόταση. Ο 31χρονος άσος έχει μιλήσει με τον «Στράμα» και τον ψήνει η προοπτική των «πράσινων». Απ’ τον Παναθηναϊκό, τώρα, κρατούν «χαμηλά» το όλο θέμα, για να μην ανοίξει η διαπραγμάτευση, όμως στο «τριφύλλι» δεν σκοπεύουν να περιμένουν αιώνια τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Goal

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News