Ομπράντοβιτς: "Δεν είναι εύκολο και δεν μου αρέσει αυτό"

Ομπράντοβιτς: "Δεν είναι εύκολο και δεν μου αρέσει αυτό"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την ιδιαιτερότητα των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, τη σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και την κατάσταση της Φενέρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς αντιμετωπίζει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολο και δεν μου αρέσει αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή».

[ads2]

Για τη σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα. Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και χαίρομαι πολύ που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Ευχομαι σε εκείνο και τον Παναθηναϊκό τα καλύτερα».

Σχετικά με την Φενέρ ανέφερε: «Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλω να βρίσκομαι. Είμαστε ακόμη στο Top 16 και πάντα στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ολα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα».

«Είναι απλά ένα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει την απαιτούμενη ποιότητα, ώστε να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες» κατέληξε αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News