«Θέλουμε να νικάμε και να κερδίζουμε τίτλους»

«Θέλουμε να νικάμε και να κερδίζουμε τίτλους»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θέλει να νικά και να κερδίζει τίτλους στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ μετά τη λήξη του ημιτελικού με τον Άρη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως έπαιξαν καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και πως πρέπει να κοιτάξουν τα επόμενα ματς, όπως με Φενέρμπαχτσε και ΑΕΚ.

[ads2]

Τόνισε πως δεν περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση, πως βελτιώνονται από προπόνηση σε προπόνηση και πως χρειάζεται καλή εμφάνιση για να νικήσουν μια ποιοτική ομάδα, όπως αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά: «Είναι ωραίο, αυτός ο τύπος αγώνων μας αρέσουν. Να κερδίζουμε τίτλους, να ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που σήμερα ήρθε εδώ, παρά τις διακοπές, να μας στηρίξει. Σήμερα, παίξαμε πολύ καλά στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη, προχωράμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι μας.

Δεν περιμέναμε εύκολο το παιχνίδι, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Άξιζε το σεβασμό μας. Έδειξε και απέναντι στον Ολυμπιακό πως είναι καλή ομάδα και σήμερα. Αλλά, στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Προοδεύουμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και αγώνα με τον αγώνα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι όσο καλός θες να είσαι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, για να καταφέρουμε να γίνουμε όσο το δυνατό καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ζω για τέτοια παιχνίδια, θέλουμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη και να είμαστε πολύ καλοί για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε στην Ευρωλίγκα, στο πιο υψηλό επίπεδο, με ομάδες που έχουν ποιοτικούς παίκτες, ποιοτικό ρόστερ και για να είσαι ο καλύτερος θα πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News