Ο Ρισβάνης για Μπουμάλ

Ο Ρισβάνης για Μπουμάλ

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟ και νυν του Πανιωνίου μίλησε για τη μετακίνηση του Μπουμάλ στο Τριφύλλι.

“Ως χαρακτήρας είναι πολύ ήσυχο παιδί. Πολύ καλό παιδί, αγαπητό σε όλους, με θετική αύρα στα αποδυτήρια” τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: “Ως παίκτης είναι πολύ καλός, δεν το συζητάμε. Δουλεύει πάρα πολύ, βελτιώνεται συνέχεια και θα πετύχει στον Παναθηναϊκό”.

[ads2]

Στο ερώτημα για τα στοιχεία που ξεχωρίζει στο παιχνίδι του, ο Ρισβάνης επεσήμανε: “Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ γρήγορος και έχει εντυπωσιακή αλλαγή κατεύθυνσης με τη μπάλα.

Επίσης είναι δυνατό παιδί, δύσκολα τον κοντράρει κάποιος στη δύναμη και έχει πολύ καλά πόδια, άρα μπορεί να απειλήσει και να σκοράρει και από μακρινή απόσταση.

Στην αρχή ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί, γιατί θα βρεθεί σε ένα καινούριο περιβάλλον, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχει στον Παναθηναϊκό γιατί έχει ποιότητα και είναι δουλευταράς”.

Οσον αφορά τέλος στο αν θα τον συμβούλευε κάτι με γνώμονα όσα γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαρος: “Δεν χρειάζεται. Είναι πολύ καλός παίκτης”…

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News