Η επικήρυξη της «πράσινης γενιάς»

Η επικήρυξη της «πράσινης γενιάς»

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προωθεί (με όλους τους επικοινωνιακούς τρόπους) τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, αναζητώντας ήρωες για να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν την απαξίωση μιάς πολλά υποσχόμενης φουρνιάς παικτών από την ακαδημία.

Έτσι μετά το καλοκαιρινό έγκλημα με τον Ρισβάνη, με κερδισμένο τον Πανιώνιο και την απόκτηση (με 300.000 ευρώ παρακαλώ του Ευαγγέλου από τους Νεοσμυρνιώτες), οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να απομακρύνουν από την ομάδα και τα υπόλοιπα παιδιά που ξεπήδησαν από τις ακαδημίες.

[ads2]

Τον Μαρινάκη, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Χουχούμη, τον Δώνη ακόμη και τον τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας Νέων, τον Κότσαρη!

Ο μοναδικός που τη… γλίτωσε (ακόμη) είναι ο Τάσος Λαγός, μέχρι πρότινος βασικός και εσχάτως εξαφανισμένος και αυτός, αφού πρέπει να πάρει παιχνίδια ο Εσιέν.

Είναι ξεκάθαρο ότι το προ τριετίας πλάνο ελληνοποίησης της ομάδας έχει πάει περίπατο, στον βωμό κάποιων αμφιβόλου ποιότητας μεταγραφών και γενικά της λογικής που διέπει πλέον την ομάδα στη μετά Νταμπίζα εποχή, που σβήνει από τον χάρτη όποιον ξεπήδησε απο την ακαδημία της ομάδας!

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News