Ατάκα με νόημα των παλαιμάχων στον Πατέρα!

Ατάκα με νόημα των παλαιμάχων στον Πατέρα!

O Νικόλας Πατέρας παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν της ιστορικής ομάδας του Γουέμπλεϊ ζητώντας τους να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό, με τους παλαίμαχους να τον προτρέπουν να βγει μπροστά! Μηνύματα αισιοδοξίας!

Σε μια συγκινησιακή συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στην Βασιλίσσης Σοφίας, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού παρέθεσε γεύμα στους παίκτες του τριφυλλιού που αποτέλεσαν την ομάδα η οποία έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης το 1971.

[ads2]

Ήταν όλοι τους εκεί. Ο Τάκης Οικονόμοπουλος, ο Τότης Φυλακούρης, ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Φραγκίσκος Σούρπης, ο Καψής, ο Δεληγιάννης, ο Καμάρας, ο Γονιός και όλα τα παιδιά που σημείωσαν την μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικού συλλόγου στην Ευρώπη. Άλλωστε σε λίγες μέρες είναι και η επέτειος από την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του Διηπειρωτικού κυπέλλου εκείνης της περιόδου.

“Πρόεδρε βγες μπροστά”

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού άδραξαν την ευκαιρία και επί της ουσίας ζήτησαν από τον Νικόλα Πατέρα να αναλάβει ξανά τις τύχες του Παναθηναϊκού προσπαθώντας να τον πείσουν να αναλάβει άμεσα. Διά στόματος Αριστείδη Καμάρα και με την αρωγή του Μίμη Δομάζου, τόνισαν στον Νικόλα Πατέρα ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την στήριξή του. Η ομιλία του Αριστείδη Καμάρα συγκίνησε ιδιαίτερα τον πρώην ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Νικόλας Πατέρας υποσχέθηκε πως η σημερινή εκδήλωση θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο προς τιμήν της ομάδας του Γουέμπλεϊ με τον Αριστείδη Καμάρα να του εύχεται: “Και του χρόνου πρόεδρος”.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News