Παραδέχθηκε τη... σφαγή της Κηφισιάς ο διαιτητής Γκόντας!

Παραδέχθηκε τη... σφαγή της Κηφισιάς ο διαιτητής Γκόντας!

Ο Σπύρος Γκόντας δεν είδε το φάουλ πάνω στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό, αλλά παραδέχθηκε τελικά πως η απόφασή του ήταν εσφαλμένη.

Ο μη καταλογισμός του φάουλ στον Ελληνα σέντερ δεν επέτρεψε στην Κηφισιά να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση στα τελευταία δευτερόλεπτα και τελικά ηττήθηκε.

[ads2]

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Άγγελου Αρτελάρη στο «pronews.gr», οι άνθρωποι της Κηφισιάς προσκάλεσαν τον διαιτητή Γκόντα να δει μαζί τους τη φάση πριν αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Ο Ελληνας διαιτητής είδε τη φάση, παραδέχθηκε το λάθος του και ανέφερε στους ανθρώπους της Κηφισιάς πως «πράγματι έγινε φάουλ που δεν φάνηκε ξεκάθαρα τη στιγμή που συνέβη». Από την πλευρά τους, εκείνοι φέρονται να αποκρίθηκαν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- πως «ήταν ένα λάθος που θα μπορούσε να γίνει σε οποιαδήποτε παιχνίδι και σε οποιαδήποτε στιγμή ενός αγώνα. Απλά συνέβη σ’ εμάς…».

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News