ΔΩΣΕΕΕ σανό, γουστάρουν... (pic)

ΔΩΣΕΕΕ σανό, γουστάρουν... (pic)

Καλησπέρα, καλησπέρα που λέει και ο Θεοδωράκης. Ναι, αυτός ο αρχηγός κόμματος που παλιά ήταν δημοσιογράφος. Εδώ είμαστε πάλι. Δεν φταίμε εμείς, μας ανάγκασαν.

Η μεγάλη ομάδα του Λιμανιού, το… καθαρό αυτό σωματείο, πέρασε από την Κηφισιά «σφάζοντας» και λεηλατώντας την ομώνυμη ομάδα. Πως κάνει το τμήμα ποδοσφαίρου σε όποια έδρα κι αν αγωνίζεται; Ε, έτσι ακριβώς.

Εκεί όπου πέρσι με αυτό το «διαμάντι» του παγκοσμίου μπάσκετ, αυτό το λουλουδάκι του μπαχτσέ, τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο είχε χάσει. Φέτος, όμως, απαγορευόταν να χάσει. Το αποφάσισαν ο Γκόντας και η παρέα του οπότε δεν γινόταν αλλιώς.

Δεν χρειάζεται να δεις πολλά για να καταλάβεις πως οι τύποι πήγαν εκεί για να… καθαρίσουν τους γηπεδούχους. Σκοράρει ο Λόοουερι 41’’ πριν το τέλος ενώ τρώει κανονική σφαλιάρα από τον Στρόμπερι και δίνει προβάδισμα στην ομάδα του (73-72). Ε όχι και να σφυρίξουν φάουλ οι κόρακες. Το «πλατς» ακούστηκε μόνο μέχρι το Ψυχικό, δεν έφτασε ως τον Πειραιά (δείτε το βίντεο στη gallery).

Αυτό, όμως, δεν αρκούσε για να φύγει νικητής από την Κηφισιά ο οσφπ. Οκτώ δεύτερα πριν το φινάλε ο Γλυνιαδάκης ήταν έτοιμος να αφήσει τη μπάλα στο καλάθι και να δώσει ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Παπαπέτρου, όμως, αποφάσισε να του κάνει ένα σκληρό φάουλ για να αποφύγει έστω το καλάθι και να τον στείλει στις βολές. Και το έκανε. Μόνο που οι διαιτητές έκαναν πως δεν το είδαν.

Τελικά ο οσφπ έφυγε νικητής από την Κηφισιά και παρέμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της πρωτιάς.

Αλήθεια, δεδομένου πως η αλλοίωση αποτελέσματος ήταν ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ, δεν θα έπρεπε αυτοί οι ανώτεροι μπασκετάνθρωποι, όπως αυτοαποκαλούνται οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, να βγουν και να το παραδεχθούν;

Εδώ ο Τζόρτζεβιτς, ο προπονητής της ομάδας με τους… «κακούς» ανθρώπους στη διοίκηση, όπως λένε από το Λιμάνι, βγήκε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Θεσσαλονικέων τονίζοντας πως μόνο από τύχη κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Αυτοί, που διατείνονται ως ανώτεροι και καλύτεροι γιατί δεν το κάνουν τώρα; Μάλλον γιατί είναι μόνο στα λόγια και στα non paper ανώτεροι και καλύτεροι.

Α και που είστε παλικάρια! Σε εσάς εκεί στον Γαύρο μιλάμε! Τα πρόβατα τρώνε σανό, αλλά η υπερβολική δόση θα τους δημιουργήσει παρενέργειες. «Το μυαλό αλλού, τα κοράκια εκεί» γράφουν στην πρώτη σελίδα (δείτε τη στη gallery). Είσαι στο σανόοοοοοο, κάτι μαγικόοοοοοο…

full

leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News