Μένει ο Χουχούμης

Μένει ο Χουχούμης

Παρά τα σενάρια και τις φήμες για τον νεαρό αριστερό μπακ ο Ιταλός τεχνικός τον υπολογίζει για δίδυμο πλευράς με τον Νάνο.

H δημόσια τοποθέτηση του Ιταλού τεχνικού για ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και για επιθυμία να έχει “δύο παίκτες σε κάθε θέση” και όχι περισσότερους, έδωσε τροφή σε σενάρια αποχωρήσεων στα οποία εμπλέκονται διάφοροι παίκτες της ομάδας.

[ads2]

Ενας εξ αυτών είναι ο Διαμαντής Χουχούμης για τον οποίο αναπτύχθηκαν διάφορες εκδοχές, για δανεισμό ή πώλησή του, οι οποίες ωστόσο δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Για τον απλούστατο λόγο ότι ο νεαρός αριστερός μπακ υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό ως “μπακ απ” του Νάνο στη συγκεκριμένη πλευρά των μετόπισθεν της ομάδας και ως εκ τούτου δεν υφίσταται ενδεχόμενο αποχώρησης του τον προσεχή Γενάρη.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News