ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες για Μαρινάκη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες για Μαρινάκη

Για παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόρριψη της αίτησής του για άρση των περιοριστικών όρων κατήγγειλε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ζητάει να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης του Noor-1 και ρίχνει βολές στην ΕΠΟ για στημένη κλήρωση του Κυπέλλου!

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη έδειξε ως «υπεύθυνο», στην απόρριψη του αιτήματός του για άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, ο έκπτωτος Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

[ads2]

Καλεσμένος στη «Δίκη του ΣΚΑΪ», έκανε λόγο για εξωθεσμική παρέμβαση, προκειμένου να τεθεί σε αργία, κατηγορώντας την ΕΠΟ, ενώ σχολίασε τις εξελίξεις για το Noor-One και το… περίφημο Ολυμπιακός-Βέροια.

«Μετά από πολλές αιτήσεις για άρση των περιοριστικών όρων κάποιος εισαγγελέας τις αποδέχθηκε, αλλά απορρίφθηκαν από τον πρόεδρο συμβουλίου εφετών κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος και μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ. Γνωρίζετε την κόντρα που έχω εγώ με την ΕΠΟ. Έγινε παρέμβαση από τον κύριο Μαρινάκη. Δεν έχω στοιχεία, αλλά αυτό πιστεύω. Αυτοί οι άνθρωποι πειράξανε εμένα, την πόλη μου και την οικογένειά μου. Με βάση τα στοιχεία και αυτά που έχω συλλέξει, η συγκεκριμένη απόρριψη του αιτήματος με θετική εισήγηση του εισαγγελέα υπάρχει εξωθεσμική παρέμβαση», ήταν τα λόγια του έκπτωτου δημάρχου Βόλου.

Στη συνέχεια ο Μπέος σχολίασε και την υπόθεση του Noor-1, για την οποία θεωρεί πως πάνε να μπλέξουν τον Κοτσώνη για να την γλιτώσουν αυτοί που χρηματοδότησαν το πλοίο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ολυμπιακός-Βέροια: «Πρέπει να πιάσουν τον ηθικό αυτουργό. Ο κ. Κοτσώνης δεν έχει τσιγάρο να καπνίσει, δεν είναι αυτός ο χρηματοδότης. Ποιος χρηματοδότησε αυτή την ιστορία; Ας κάτσουν να τον βρούνε δεν γίνεται να την πληρώσει ο Κοτσώνης και να την γλιτώσουν αυτοί που έβαλαν εκατομμύρια για να βγάλουν εκατομμύρια, όπως με το Ολυμπιακός Βέροια που έχουν μάρτυρες 4 ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής που λένε ότι μας δώσανε εντολή να το στήσουμε; Τι σημασία έχει αν είναι ο Ολυμπιακός; Όποιος έχει ευθύνη να πληρώσει. Ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει στο στήσιμο του αγώνα, αν έχει όντως στηθεί; Υπάρχουν μαρτυρίες. Τον Ολυμπιακό Βόλου τον διαλύσανε χωρίς μία μαρτυρία. Βλέπουμε συναλλαγές με τον μητροπολίτη Πειραιά, μη περιμένουν να τελειώσει έτσι. Έγω θα είμαι εδώ και θα φωνάζω».

«Στημένη η κλήρωση του Κυπέλλου»

Τα όσα έγιναν στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Αχιλλέα Μπέο. Βλέποντας στο βίντεο την ώρα που το μέλος της επιτροπής, Θανάσης Μπουτζιώλης τραβάει το μπαλάκι με το όνομα του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» κληρώνονται με τα Χανιά, ο Μπέος είπε: «Το μπαλάκι αυτό το γνώριζε ο Μπουτζιώλης και περίμενε πότε θα βγουν τα Χανιά για να το βγάλει».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ήταν στημένη η κλήρωση: «Ήταν 99,9%. Εγώ έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News