"Ο Ραντούλιτσα να μην πέφτει στην παγίδα"

"Ο Ραντούλιτσα να μην πέφτει στην παγίδα"

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από την Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αντίπαλο.

«Ήταν ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Κόροιβος. Ήμουν ανήσυχος πριν από το ματς, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και πετύχαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.

[ads2]

Οι ψηλοί μας έπαιξαν καλή άμυνα στο πικ εν ρολ, ενώ πετύχαμε κάποια σημαντικά τρίποντα. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι στη Λιθουανία. Φύγαμε από εκεί στις 3 το πρωί, πράγμα δύσκολο για τα παιδιά. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι. Παρόλα αυτά οι παίκτες μου είχαν ενέργεια, πράγμα πολύ καλό μετά από αυτά που περάσαμε», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του Κοροίβου, λέγοντας: «Ο Βασιλόπουλος είναι ένας πολύ καλός πλέι μέικερ στη θέση “4”. Δημιούργησε πολλές φάσεις, είναι πολύ καλός σε αυτό. Άνοιξε το γήπεδο, πάσαρε καλά στην πλάτη του. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο. Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και έκαναν καλό προγραμματισμό για να μας αντιμετωπίσουν. Ο Κόροιβος κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Όσο για τα τέσσερα επιθετικά φάουλ του Μιροσλαβ Ραντούλιτσα και το ταξίδι στη Λιθουανία είπε: «Το ταξίδι στο Κουμπάν ήταν επίσης πολύ δύσκολο πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Ο Ραντούλιτσα έκανε τέσσερα επιθετικά φάουλ τα οποία δεν ήταν καθαρά. Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι ένας ψηλός που βασίζεται στο physical game. Πρέπει να μπορέσει ο ίδιος να βρει τον τρόπο να μην πέφτει στην παγίδα».

Ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε από μέρους του: «Ξέραμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος δεν παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα ο αντίπαλός μας να είναι κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News