Επιτέλους νίκη Παναθηναϊκέ!

Επιτέλους νίκη Παναθηναϊκέ!

Μετά από αρκετό καιρό, οι Νέοι του Παναθηναϊκού κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σε αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λίγκας.

[ads]

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 1-0 του Πανθρακικού στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων της Κομοτηνής, φτάνοντας τους 16 βαθμούς σε 13 αναμετρήσεις και βάζοντας τέλος στο κακό σερί των δυο συνεχόμενων ηττών των προηγούμενων αγωνιστικών. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 67’ με τον Παπανικολάου και το διατήρησε ως το τέλος για να πάρει έτσι το τρίποντο.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Τζατζανάς, Φουρκάν, Κουτσακανίδης, Φαρμάκης, Κοσμίδης, Βελή, Γιότσης, Μιχαηλίδης, Σαραντίδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος (Σιλβεστρίδης), Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου, Μπουζούκης (Μαυρομμάτης), Χατζηγιοβάννης (Κουντουριώτης)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News