Τα "μπράβο" του Τζόρτζεβιτς

Τα "μπράβο" του Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του σχετικά με τη μαχητικότητα που επέδειξαν σήμερα στο Κάουνας και παρά τα πολλά λάθη και τις χαμένες βολές πήραν μια σημαντική νίκη.

[ads]

Αναλυτικά:

«Ήταν για εμάς ένας σημαντικός αγώνας, με τον οποίο θα ολοκληρώναμε τη βαθμολογική μας θέση στην κανονική περίοδο αλλά και την παρουσία μας στη φάση στο Τop 16 της Ευρωλίγκας. Παίξαμε σε μια ευρωπαϊκή πόλη με σπουδαίους μπασκετικούς οπαδούς. Η νίκη αυτή ήρθε προς επιβεβαίωση της καλής δουλειάς που κάνουμε τον τελευταίο μήνα. Έχουμε χρόνο να δουλεύουμε όλοι μαζί. Η ομάδα παλεύει και μάχεται γεγονός που με χαροποιεί. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από τα λάθη και τις χαμένες βολές που είχαμε σήμερα. Τα λάθη μας ήταν πάρα πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ το πρόβλημα με τις βολές είναι επαναλαμβανόμενο. Παρόλα αυτά συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί ξέρουν να μάχονται. Αυτό έκαναν και σήμερα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News