Διώχνει... κόσμο ο Αλαφούζος

Διώχνει... κόσμο ο Αλαφούζος

Βασικός άξονας των συνολικών αλλαγών που θέλει να κάνει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι πως «όλοι πλέον κρίνονται με αυστηρά κριτήρια».

Αυτό το έχει καταστήσει σαφές και το επόμενο διάστημα, το σύνολο της ομάδας (απ’ την ΠΑΕ μέχρι το τελευταίο κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος) θα είναι σε διαδικασία αξιολόγησης, με τον Χρήστο Παναγόπουλο να έχει σημαίνοντα λόγο στις αποφάσεις που θα παρθούν, ως ο άνθρωπος που θα επιφορτιστεί την όλη διαδικασία.

[ads2]

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως με εξαίρεση 1-2 πάρα πολύ στενούς συνεργάτες του (π.χ. την Αθηνά Μπαλωμένου), άπαντες τελούν υπό κρίση στο γενικότερο restart που θα γίνει στην ομάδα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή πλεύσης του προέδρου του Παναθηναϊκού έπαιξε και η κουβέντα που είχε το τελευταίο διάστημα με συνεργάτες και μέλη (όλης) της ομάδας, οι οποίοι του επισήμαναν πως ήταν άστοχη και λανθασμένη η επιλογή του να αφήσει κατά μέρος τη στρατηγική και τη φιλοσοφία που είχε στο ξεκίνημά της η προσπάθεια του ’13.

Κάτι που επί της ουσίας παραδέχθηκε κι ο ίδιος και γι’ αυτό αποφάσισε να επαναφέρει στις βασικές αρχές που είχε την ομάδα προ δυόμισι ετών.

Οχι μόνο για να «μαζευτεί» οικονομικά η ΠΑΕ, αλλά (κυρίως) για να επανέλθει η ποδοσφαιρική λογική στο αγωνιστικό τμήμα και το πλάνο που έδειχνε να «περπατάει» σωστά τον πρώτο χρόνο.

Goal

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News